Avaluació del primer trimestre

 

AVALUACIÓ CIÈNCIES SOCIALS


Per avaluar el primer trimestre de CCSS i el tema de la organització política de les societats fareu un breu treball escrit i una exposició. El treball i l’exposició tindran cadascun un valor del 30% de la nota final. El 40% restant serà la feina de classe.

 

TREBALL I EXPOSICIÓ


En parelles haureu de preparar una exposició sobre la organització política d’un país de la vostra tria. Els passos a seguir seran els següents

  1. Heu d’escollir un país i proposar-l’hi al professor. Abans de proposar un país heu de comprovar que podreu trobar informació suficient.
  1. Heu d’elaborar dos documents: un treball per entregar al professor (màxim 4 fulls) i un power point amb imatges que il.lustrin l’exposició oral. El power point no pot tenir textos, aquests només podran servir per explicar les imatges. En cap cas es podrà llegir durant l’exposició oral, que no podrà durar més de 10 minuts.
  1. Els continguts a considerar són els següents:
  • Sistema polític
  • Institucions polítiques principals
  • Organització territorial
  • Parlament i últimes eleccions
  • Govern actual

Com hem comentat al llarg del curs, és important no copiar la  informació que trobeu (fer-ho serà valorat molt negativament) i redactar amb les vostres pròpies paraules. També és important entendre tot el que escriviu i escriure amb senzillesa i claredat. Naturalment també es valoraran la presentació, els recursos gràfics i la ortografia. Es farà servir lletra calibri 12 i un interlineat de 1,15 o 1,5. Els marges han de ser els habituals dels programes de tractament de textos. El treball s’ha d’escriure en català.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.