Criteris d’avaluació Fil./Psic./Soc. 1r i 2n batx

Curs 2019-2020:

 • Filosofia i ciutadania: 

   A cada trimestre es farà un o dos exàmens. L’examen o exàmens tindran un valor de 80% sobre la nota total i les diferents activitats avaluables que es facin durant aquell trimestre tindran un valor de 20%.

  L’avaluació serà continua, vol dir que la recuperació de trimestres suspesos serà possible recuperar-los si la mitjana del trimestre següent amb la del trimestre suspès dona 5, per tant es considerarà recuperada l’avaluació.

  La nota mínima de l’examen per fer mitja serà de 4. S’arrodonirà la nota  a partir de 0,75 i a partir de 5,75, per sota d’aquesta nota es tindrà en compte variables de diferent tipus per arrodonir.

 • Psicologia/sociologia:A cada trimestre es farà un examen. L’examen tindrà un valor de 60% sobre la nota total i les diferents activitats avaluables que es facin durant aquell trimestre tindran un valor de 40%.L’avaluació serà continua, vol dir que la recuperació de trimestres suspesos serà possible recuperar-los si la mitjana del trimestre següent amb la del trimestre suspès dona 5, per tant es considerarà recuperada l’avaluació.La nota mínima de l’examen per fer mitja serà de 4. S’arrodonirà la nota  a partir de 0,75 i a partir de 5,75, per sota d’aquesta nota es tindrà en compte variables de diferent tipus per arrodonir.
 • Història de la filosofia:

   A cada trimestre es farà un o dos exàmens. L’examen o exàmens tindran un valor de 80% sobre la nota total i les diferents activitats avaluables que es facin durant aquell trimestre tindran un valor de 20%. L’examen serà tipus al de les PAU: hi haurà dos opcions, per triar una. Cada opció serà sobre un autor diferent, per exemple, l’opció A un text de Plató i l’opció B un text a comentar de Heràclit.

  L’avaluació serà continua, vol dir que la recuperació de trimestres suspesos serà possible recuperar-los si la mitjana del trimestre següent amb la del trimestre suspès dona 5, per tant es considerarà recuperada l’avaluació.

  La nota mínima de l’examen per fer mitja serà de 4. S’arrodonirà la nota  a partir de 0,75 i a partir de 5,75, per sota d’aquesta nota es tindrà en compte variables de diferent tipus per arrodonir.

Aquesta entrada ha esta publicada en Criteris d'avaluació 1er batxillerat. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.