Conferència sobre Can Mulà (1913-1971 ) a càrrec de Rosa Maria Securún

La Rosa Maria Securún, mestra i psicopedagoga, ha estat recopilant informació sobre l´antiga fàbrica de Mollet. A partir de testimonis de l´època ( hereus dels antics propietaris, antics treballadors, etc), de documents  l´arxiu municipal de Mollet i dels documents dels hereus dels últims propietaris ha realitzat un article sobre la història d´aquesta fàbrica que va ser tan important i representativa de Mollet.

El 5 de desembre la Rosa ens va mostrar amb imatges la història de Can Mulà de 1913-1971. Els alumnes van descobrir, entre d´altres coses, la situació de l´antiga fàbrica i a quins equipaments corresponen actualment. També consolidar els coneiments que estaven treballant a les classes de socials sobre el sistema industrial i el tèxtil.

Aquesta entrada ha esta publicada en Els nostres mestres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.