1ª Trobada alumnes -mestres ( avis )

Durant la primera trobada els alumnes i avis que formen part del projecte es van conèixer i van veure junts el documental ” Batec de Telers “. Després del visionat cada grup d´alumnes va comentar amb el seu avi / avia el documental i les seves pròpies experiències al tèxtil. Tot seguit van esmorzar plegats.
Aquest primer contacte va servir per fer una trobada més informal abans de les dues sessions d´entrevistes que cada grup realitzarà al seu mestre ( avi /a) i tant alumnes com avis van valorar molt positivament la trobada.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Els nostres mestres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.