Web Els nostres Mestres

Enguany els alumnes de 4rt d´ESO de l´Institut Aiguaviva a partir d´una inciativa promoguda per l’Ajuntament de Mollet a través de la Regidoria de Gent Gran i amb la col·laboració del  Centre d’Estudis Molletans (CEM), Vallès Visió i el Servei Local de Català formaran part d´un projecte per recuperar la memòria històrica de la gent gran de Mollet.

Els nostres mestres. La memòria de la nostra ciutat és un projecte per recuperar i posar en valor la memòria històrica de la gent gran de Mollet i establir espais de relació entre generacions. El fruit d’aquest projecte és un blog amb el mateix nom que recull i que acabarà recollint la història d´una indústria que ha estat tan important i emblemàtica a la nostra ciutat: el tèxtil

En aquest projecte hi  participaran 13 persones grans i 36 joves, estudiants de 4rt d’ESO de l´Institut Aiguaviva.  Els joves faran  el paper d’investigadors i  entrevistaran  la gent gran per extreure’n el màxim d’informació vital i recuperar, així, la memòria d’una època de la història de Mollet.

El projecte que realitzaran els alumnes pretèn ser un projecte transversal perquè a part de consolidar coneixements curriculars de les ciències socials de 4rt d´ESO ( Revolució Industrial, Història de Catalunya, Moviment Obrer, etc)  es treballaran altres matèries com la  tecnologia o la  informàtica.

Projecte anterior: Cultura i lleure a Mollet entre 1940-1960….

– La web els nostres mestres 

Aquesta entrada ha esta publicada en Els nostres mestres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.