Models de creixement urbanístic

  • Morfologia urbana (tipus de plans): apartat 5 de la unitat 11; i per tenir nocions de com comentar un plànol urbà es pot mirar “procediment geogràfic”, pàgs. 253 i 254.
  • De la ciutat compacta a la ciutat difusa: apartat 3 de la unitat 12. Els continguts d’aquest apartat es poden relacionar fàcilment amb els diferents tipus de plànols urbans i les seves característiques. També són molt interesants, i gràfics, els dos dibuixos de la pàgina 278.
  • Sostenibilitat a les ciutats: apartat 6 de la unitat 12. No és gaire informació, només són alguns textos, però junt amb els dibuixos esmentats anteriorment poden ajudar a fer-se una idea dels continguts fonamentals d’aquest tema.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.