Bloc 3. Territori i activitats econòmiques

A partir d’ara cal accelerar el ritme dels continguts. Seria interessant fer el bloc sencer fins el proper examen, d’aquí tres setmanes, però és evident la manca de temps. En tot cas les dos properes setmanes hem de ser capaços de veure els dos primers temes, “Característiques, canvis i permanències en l’espai rural català i espanyol” i “El teixit industrial a Catalunya”. Aquesta setmana decidirem si heu de preparar els altres dos individualment. En aquest cas en parlarem breument a classe i us donaré algunes instruccions per preparar-los.

Per tant, per aprofitar al màxim les classes caldrà fer una lectura acurada i atenta dels temes abans de començar a parlar-ne. La setmana següent farem sencer el primer tema. La primera setmana de febrer farem el segon. Insisteixo, per fer les classes més productives i profitoses CAL LLEGIR LES UNITATS CORRESPONENTS DEL LLIBRE ABANS DE PARLAR-NE A CLASSE.

A més a partir d’ara farem per cada unitat una llista de conceptes que haureu de definir vosaltres. Treballareu sobre un document compartit on hi haurà alguns conceptes definits que serviran com a exemple. La participació serà obligatòria.


Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.